grafik kartı tamir

Laptop Ekran Kartı Tamiri / Değişimi – İzmir ‘un En Deneyimli Servisi

Laptop ekran kartı tamiri ve değişimi konusunda uzmanlaşmış firmamız; Garanti süresi dolmuş veya garanti dışı kalmış; Acer , asus , casper , dell , exper , hp , lg , lenovo , samsung , sony vaio ve toshiba laptopların ekran kartı tamiri ve chipset değişimi işlemini en uygun fiyata ve 6 ay işçilik garantisi altında yapmaktadır.

Servisimize getireceğiniz notebooklarınızın tüm arızalarını ücretsiz olarak tespit eder onay aldığımız takdirde tamir işlemine başlarız. Onayı alınmayan notebook tamirine ücret almayız. Laptop Tamiri sürecimiz 1 ila 3 iş günü arasında değişmektedir.

laptop ekran kartı tamiriLaptop Işıklar Yanıyor Ama Ekran Gelmiyor ?

Laptopunuz açılıyor, ışıklar yanıyor ama ekran gelmiyorsa bunun iki nedeni vardır. Ya ramler bozuktur ya da ekran kartınız yanmıştır. Ekran kartı tamiri mümkündür. Fakat ekran kartı chipset tamiri işlemi çok dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Yapılan yanlış bir işlemde chipset tamiri mümkün olmaz ve chipset değişimi yapılması gerekir. Bu da ekstra maliyet demektir. Bu nedenle bu tür arızaları güvenilir teknik servis firmalarına vermeniz notebookunuz için yerinde bir karar olacaktır.

Tamir Kolik ekibi olarak ekran kartı tamiri işlemini 3 ay garanti kapsamında değişimini ise 6 ay garanti kapsamında yapmaktayız.

Ekran Kartının Yanmaması İçin Neler Yapmalıyız ?

– Öncelikli olarak sıcak bir mekanda tutmamalısınız. (Güneşi çok görmemeli)

– Her zaman şarjda çalıştırmayın.

– Soğutma sistemine özen gösterin (Notebook altına fan koyarak çalışmalısınız)

– Çok uzun süreli kullanmayın. (Isınmamalı)

– Ve en önemlisi yılda en az 1 kez bakım yaptırın.

Firmamız İzmir başta olmak üzere Türkiye ‘nin her yerinde ki müşterilerine Acer , asus , casper , dell , exper , hp , lg , lenovo , samsung , sony vaio ve toshiba notebooklarınızın laptop ekran kartı tamiri hizmetini 3 ay işçilik garantisi altında yapmaktadır.

Laptop Ekran Kartı Değişir Mi ?

Aynı model ile Evet. Ama bir üst yada bir alt model ile Hayır.

notebook ekran kartı tamiriLaptop Ekran Kartı Tamiri Fiyatları Ne Kadardır ?

İzmir ‘da bir çok laptop ekran kartı tamiri yapan firmalar vardır bu yüzden arızalı olan laptopunuzu profesyonel olmayan ellere bırakmayın. Çünki chipset tamiri kolay bir iş değildir ve notebook bir daha açılmayabilir.

Laptop Ekran Kartı Tamiri Sırasında Bilgilerim Silinir Mi ?

HAYIR. Kesinlikle hiç bir bilginiz silinmez.

Neden Sizi Tercih Etmeliyim ? grafik kartı tamir

Asıl soru bu aslında. Bizler 12 yıllık bir tecrübeye ve uzman kadrodan oluşan bir yapıya sahip olan kurumsal bir firmayız. Sadece son kullanıcılara değil kurumsal firmalara da hizmet vermekteyiz. Firmamızda kullanılan ürünler %100 orjinal ürünlerdir.  Yapılan tüm işlemler kayıt altına alınarak yapıldığından her müşterimizi çok iyi tanırız. Uygun fiyatlar, kaliteli işçilik, tecrübeli bir kadro ve kurumsal bir yapı olmamız size güven telkin edeceğini düşünmekteyiz ve ayrıca Google da 1. sayfada çıkan firmaların hata yapma olasılıkları olamaz.  Olursa eğer, olumsuz eleştiriler sonucunda hem müşteri kaybına uğrayacağını bilir ve bunu göz önüne alamaz. O yüzden 1. sayfada olan firmalara güvenebilirsiniz.Laptop Chipset Değişimi

Dipnot: Sitemizde ki yazıların aynısını kendi sitelerine kopyalayan firmalar gördük (burada onları ifşa ederek onları küçük duruma düşürmek istemiyoruz) ama lütfen onlara rağbet göstermeyiniz.

Laptop ekran kartı tamiri – değişimi kolay bir iş değildir işini iyi bilen ekip ve ekipman gerekmektedir. Hal böyleyken arızalı cihazınızı, tanımadığınız firmalara güvenip bırakmayınız lütfen.

Not: Ürününüzü gönderirken iletişim bilgilerinizi ve cihazınızda ki arızayı yazmanızı rica ederiz.

Servisimize Gelecek Müşterilerimizin Dikkatine

Son kullanıcılarımıza Kadıköy (Yazıcıoğlu Karşısı) ve Ümraniye ‘de ki yerlerimizde hizmet vermekteyiz. Ürün stoğu ve servis yoğunluk durumu anlık olarak değiştiğinden sizleri bekletmemek adına randevulu sistemle çalışmaktayız. Bunun için gelmeden önce (0555) 874 1175 Whatsapp hattımıza yazarak servis kaydı oluşturmanızı rica ederiz.

Laptop Ekran Kartı Tamiri – Değişimi – İzmir ‘un En Deneyimli Laptop Servisi

Ekran Kartı Tamiri ve Bakımı Chipset

Laptop ekran kartı tamiri İzmir

laptop ışıklar yanıyor ama ekran gelmiyor

laptop çalışıyor ama görüntü yok

grafik kartı tamir

laptop chipset tamiri

grafik kartı tamir

laptop chipset değşimi

Teknobook Bilişim Buca bilgisayar tamiri, laptop temizlik, bilgisayar teknik servis, notebook temizlik tamir, laptop teknik servis, pc onarım, ekran

laptop ekran kartı tamiri fiyatları

laptop ekran kartı değişimi

Related Posts