Laptop Şarj Soketi (Giriş Yeri) Tamiri – 6 Ay İşçilik Garantili

Laptop Şarj Soketi (Giriş Yeri) Tamiri hizmeti veren firmamız; Garanti süresi dolmuş veya garanti dışı kalmış Acer, Asus, Casper, Dell, Exper, Hp, Lg, Lenovo, Samsung, Toshiba ve Sony Vaio laptoplarınızın şarj soketi giriş yeri tamiri ve değişimi işlemlerini 1 yıl parça – 6 ay işçilik garantisi vererek tamir etmekteyiz.

laptop notebook şarj soketi giriş yeri tamiri

Servisimize getireceğiniz notebooklarınızın tüm arızalarını ücretsiz olarak tespit eder onay aldığımız takdirde tamir işlemine başlarız. Onayı alınmayan notebook tamirine ücret almayız. Laptop Tamiri sürecimiz 1 ila 3 iş günü arasında değişmektedir.

Laptop şarj olmuyorsa burada ki işlem adaptörün girdiği yer yani şarj soketinin girdiği yer ya kırılmış ya da bozulmuş olabilir. Bu durumda şarj soketi giriş yerinin yapılabiliyorsa tamiri olmuyorsa yenisi ile değişim işlemidir.

Laptop Temizlik Şarj Soketi Giriş Yeri Tamiri Fiyatı Ne Kadardır ?

Laptop şarj soketi giriş yeri tamiri fiyatları marka ve model bilgisine göre değişkenlik göstermektedir. Ama ortalama fiyatları 150 TL dir.

Neden Sizi Tercih Etmeliyim ?

Asıl soru bu aslında. Bizler 12 yıllık bir tecrübeye ve uzman kadrodan oluşan bir yapıya sahip olan kurumsal bir firmayız. Sadece son kullanıcılara değil kurumsal firmalara da hizmet vermekteyiz. Firmamızda kullanılan ürünler %100 orjinal ürünlerdir.  Yapılan tüm işlemler kayıt altına alınarak yapıldığından her müşterimizi çok iyi tanırız. Uygun fiyatlar, kaliteli işçilik, tecrübeli bir kadro ve kurumsal bir yapı olmamız size güven telkin edeceğini düşünmekteyiz. laptop tamiri

Dip Not: Şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki, oturduğumuz semtte neredeyse iki adımda bir bilgisayar servisi var. Ama işini ne kadar profesyonel yapıyor, garanti veriyor mu, kullandığı parçalar orjinal mi, tekrar arıza yaptığında işinin arkasında duracak mı, bilgiler silinir mi, yada bilgilerimi paylaşır mı gibi gibi sorular geliyor aklımıza ve korkuyoruz cihazımızı bırakmaya. Fakat google da 1. sayfada çıkan firmaların hata yapma olasılıkları olamaz.  Olursa eğer, olumsuz eleştiriler sonucunda hem müşteri kaybına uğrayacağını bilir hemde google da 2. sayfalara düşeceğini bilir ve bunu göz önüne alamaz. O yüzden 1. sayfada olan firmalara güvenebilirsiniz. laptop temizlik

laptop şarj soketi giriş yeri tamiri. Bu arada, sitemizde ki yazıların aynısını kendi sitelerine kopyalayan firmalar gördük (burada onları ifşa ederek onları küçük duruma düşürmek istemiyoruz) ama lütfen onlara rağbet göstermeyiniz. Kısacası arızalı cihazınızı bırakacağınız firmayı seçerken lütfen 2 kez düşünün.

İzmir ‘da bir çok laptop şarj soketi giriş yeri tamiri yapan firmalar varken güvendiğiniz ve işinde ehil olan firmalarla çalışmanızı öneririz. laptop tamiri

Not: Ürününüzü gönderirken iletişim bilgilerinizi ve cihazınızda ki arızayı yazmanızı rica ederiz.

Sizin Bilgisayarınızda da Aşağıdaki Gibi Sorunlar Varsa Bizleri Güvenle Arayabilirsiniz.

laptop şarj soketi değişimi fiyatı

laptop şarj soketi fiyatı

laptop şarj soketi değişimi

notebook şarj soketi fiyat

laptop şarj soketi bozuldu

laptop şarj soketi temassızlık

laptop şarj soketi içine kaçtı

laptop şarj soketi sorunu

laptop tamiri

Related Posts