Laptop Anakart Tamiri – İzmir ‘un En Deneyimli Notebook Servisi

Laptop konusunda uzmanlaşmış firmamız; Garanti süresi dolmuş veya garanti dışı kalmış; Acer, asus, casper, dell, exper, hp, lg, lenovo, samsung, sony vaio ve toshiba dizüstü bilgisayarlarınızın laptop anakart tamiri ve bga tamir işlemini en uygun fiyata ve 6 ay işçilik garantisi altında yapmaktayız.

Servisimize getireceğiniz notebooklarınızın tüm arızalarını ücretsiz olarak tespit eder onay aldığımız takdirde tamir işlemine başlarız. Onayı alınmayan notebook tamirine ücret almayız. Laptop Tamiri sürecimiz 1 ila 3 iş günü arasında değişmektedir.

Laptop Anakart Tamiri İzmir

Laptop Anakart Tamiri İzmir başta olmak üzere Türkiye ‘nin her yerinde ki müşterilerimize laptop anakart tamiri hizmetini vermekteyiz.

Tamir Kolik olarak Laptop Anakart Tamiri işlemini teknik servisimizde garantili ve en uygun fiyat garantisi ile yapmaktayız.

Darbe ve düşme sonucunda meydana gelen arızalardan tutunda, besleme devrelerinde ortaya çıkan arızalara kadar anakart üzerinden problemler yaşanabilir. Şarj devresinde meydana gelenler ve soketlerde yaşanan arızılar da, anakart problemlerinden bazılarıdır.

Bilgisayarınız çalıştığı zaman birden kilitleniyorsa, ses alamıyorsanız, ekranda kaymalar meydana geliyorsa, görüntü kayboluyor veya garip sesler alıyorsanız, muhtemel bir anakart arızası yaşıyorsunuzdur. Bu tür işaretler aldığınızda, geç kalmadan bilgisayar servis desteği almanız, onarım maliyetlerinin büyük olmasını engellemeniz anlamına gelir.

Bilgisayarda meydana gelen anakart arıza işaretleri karşısında bilen ve uzman bir kişiden yardım talep etmeniz, bilgisayarınızın donanımsal zararlarının artmasını engelleyici bir unsurdur. Anakart tamirinin deneyimli ve tecrübeli firmamız tarafından yapılmasını istiyorsanız, iletişim kurmanız yeterlidir.

Laptop Hiç Açılmıyor Diyorsanız ?

İlk olarak denemeniz gereken bir kaç işlem var sırası ile şunları deneyin;

1- Notebook ‘a herhangi bir USB aygıt bağlıysa çıkartın. Örneğin yazıcı, taşınabilir disk gibi.

2- Notebook fişe takılıysa fişten çıkarın.

3- Notebook’un elektrik bağlantısını tamamen kestikten sonra bataryayı yani pili çıkartın.

Biraz bekleyin açılmazsa eğer;Laptop Anakart Tamiri İzmir

Adaptörünüzün bozulma ihtimali olabilir

Adaptörü taktığınız yer yani şarj soketi giriş yeri bozulmuş olabilir

Notebook içerisinde ki fanların tozlanmış ve fanların dönmesi durduğundan açılmıyor olabilir.

Son olarak notebook üzerinde ki chiplerin yanma olasılığı var demektir.

Bu durumda daha büyük arızalara, geri dönüşü olmayan hatalara yol açılmaması için laptop anakart tamiri konusunda güvendiğiniz, alanında uzmanlaşmış laptop tamir firmasına gidin aksi halde cihazınız bir daha açılmayabilir.

Laptop Anakart Tamiri Fiyatları Ne Kadardır ?

Laptop anakart tamiri fiyatına net bir cevap vermek için arızalı olan cihazı sersimizde görmemiz şarttır. Whatsapp hattımız olan (0555) 874 1175 dan ulaşabilirsiniz.

Laptop Anakart Tamiri Sırasında Bilgilerim Silinir Mi ?

HAYIR. Kesinlikle hiç bir bilginiz silinmez.

Neden Sizi Tercih Etmeliyim ?

Asıl soru bu aslında. Bizler 13 yıllık bir tecrübeye ve uzman kadrodan oluşan bir yapıya sahip olan kurumsal bir firmayız. Sadece son kullanıcılara değil kurumsal firmalara da hizmet vermekteyiz. Firmamızda kullanılan ürünler %100 orjinal ürünlerdir.  Yapılan tüm işlemler kayıt altına alınarak yapıldığından her müşterimizi çok iyi tanırız. Uygun fiyatlar, kaliteli işçilik, tecrübeli bir kadro ve kurumsal bir yapı olmamız size güven telkin edeceğini düşünmekteyiz ve ayrıca Google da 1. sayfada çıkan firmaların hata yapma olasılıkları olamaz.  Olursa eğer, olumsuz eleştiriler sonucunda hem müşteri kaybına uğrayacağını bilir ve bunu göz önüne alamaz. O yüzden 1. sayfada olan firmalara güvenebilirsiniz.

Dipnot: Sitemizde ki yazıların aynısını kendi sitelerine kopyalayan firmalar gördük (burada onları ifşa ederek onları küçük duruma düşürmek istemiyoruz) ama lütfen onlara rağbet göstermeyiniz. Ve ayrıca sadece Google ‘da 1. sıraya yükselmek için sayfasını yazılarla dolduran firmalara değil, bu işte gerçekten tecrübe etmiş, uzman kadrosu olan, ekipmanı olan firmalara güvenmenizi öneririz.

İzmir ‘da bir çok laptop anakart tamiri yapan firmalar varken güvendiğiniz ve işinde ehil olan firmalarla çalışınız.

Not: Ürününüzü gönderirken iletişim bilgilerinizi ve cihazınızda ki arızayı yazmanızı rica ederiz.

Related Posts